If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги. Имам едно такова питане, какви са ми крушките на фаровете - къси и дълги - Алфа 156 1.9 GTD. много се кефя на тея дето светят в бяла светлина ама като не знам дали са Н4, Н7 и т.н. как дза си взема. моля някой ако знае да каже.
Здравейте колеги. Имам едно такова питане, какви са ми крушките на фаровете - къси и дълги - Алфа 156 1.9 GTD, 2000 год.. много се кефя на тея дето светят в бяла светлина ама като не знам дали са Н4, Н7 и т.н. как дза си взема. моля някой ако знае да каже.
а обикновени бели крушки дет не са ксенон толко убаво светят ,че може да се утрепеш некъде стях - по-добре си вземи запалка да осветряваш пътя - слагай ксенон - малко пречи на отсрешното движение ,но какво пък никога не е късно да изядеш един пердах
Не е вярно това за лупите. Вскеи фар може да се пригоди за ксенон. Колкото заслепяваш с нормалните, толкова и с ксенона. Стига да си регулирани правилно фаровете.
Всичко опира до колко парички си готов да дадеш за светлините ти. Ако си платежно способен, взвми си ксенон (на място ще ти обяснат и за цветове и за всичко). Ако ли не, но желаеш по-добро осветление на пътя, то си вземи едни оригинални крушки и ще останеш пак доволен. Това мога да те посъветвам. каквото и да направиш дай да го видим в краен вариянт
Comment